Nominera till KÖNG 2021 och vinn presentkort på Birsta City!

Nu startar nomineringen till KÖNG 2021! För sjunde året i rad tar vi hjälp av er för att hitta den person som bäst representerar Sundsvall. Tidigare år har en gymnasielärare, en konstnär, en diakon, en välgörare och två idrottsledare vunnit den hedrande titeln, 10 000 kronor och hyllats på Sundsvall Bjuder. Nominera den du tycker ska vinna 2021. Personen ska göra skillnad, vara både cool och snäll, och som en god kraft bidra till ett bättre Sundsvall. I ett mejl till kong2021@hejasundsvall.se skriver du:

  1. Namn på den nominerade
  2. En beskrivning av personen och varför hen ska bli KÖNG. Ju bättre du kan förklara personens bästa sidor, desto större chans att det blir en plats i finalen.
  3. Dina kontaktuppgifter.

Du som nominerar har chansen att vinna ett presentkort på Birsta City. Lottas ut bland alla som nominerat. Värde 1 000 kronor. Heja på!

Senast den 28 mars behöver vi nomineringen. Fyra finalister kommer att tas ut som allmänheten och en jury sedan får rösta på i en final. Vinnaren kommer att presenteras på ett event av Sundsvall Bjuder i juli. Bakom KÖNG 2021 står Heja Sundsvall med 30 partners.

, Taggar: