Soligt race med rullator på kajen

I strålande solsken genomfördes ett populärt rullator-race för de boende på trygghetsboendet Skepparen på Norra kajen under söndagen.

– Här är lätt att trivas, det händer något kul hela tiden, säger Ulla-Britt Nilsen som hade klätt upp sig med en gurka (!) på huvudet.

Se Heja Sundsvalls bildsvep från evenemanget som arrangerades i samarbete mellan basketlaget Blue Heroes och Mitthem. Medhjälpare var EQ Arena, tidningen Blaskan och gruppen Maitraiders. Bra jobbat!

FOTO: KATARINA LÖVGREN, TEXT: ANDERS LÖVGREN

Full fart framåt!
Rullatorracet för de boende på Skepparens trygghetsboende gick ut på att utan att tävla ta sig runt en slinga med frågesport.
En hattparad gjorde att snygga huvudbonader syntes överallt.
Festlig stämning, fixade Joanna Nordlander, Mitthem.
Fina priser delades ut.
Hmmm…. hur många pusselbitar finns i burken?
Tårta och kaffe till alla!
Helen Andersson, trygghetsvärd på Skepparen, bjöd på sig själv med grön kalufs.
Promenera och umgås, var något som lockade många.
Även bollkänslan sattes på prov.
Let´s go!
Frågesport på Norra kajen.
Ulla-Britt Nilsen vann pris för sin annorlunda huvudbonad – en gurka i en liten vagn. ”Jo, men vi tänker på hållbarhet, det är därför jag har hatten på. Vi har fått hjälp av en närstående att göra den”, berättade Ulla-Britt och hennes medföljare Hasse Norberg. Ulla-Britt uttryckte också sin stora belåtenhet med boendet på Skepparen, enligt henne en plats där det hela tiden händer roliga saker.
Mitthems vd Lotta Björklund får en pratstund med en av de boende på Skepparen.
Håll till vänster vid ballongmannen…
..som är HG Rådström från Blue Heroes och som var den som tog initiativet till samarbetet med Mitthem om rullatorracet. Heja heja!
Mitthems Linda Sjölém Backlund och HG Rådström från Blue Heroes hade tur med vädret som arrangörer, och gjorde succé med själva eventet.
Sångerskan Soy från Maitraders underhöll publiken.
, Taggar: