Heja Kometerna i SM-slutspelet!

Basketlaget Kometerna är ny partner i Heja Sundsvall. Vi hejar extra mycket när de spelar SM-slutspel i Uppsala i helgen.

Kolla vår presentation av hela laget!

Kometerna består av både killar och tjejer och spelar i Basketligan Special. Laget tillhör de bästa i Sverige och har denna helg ett tufft SM-slutspel i Uppsala.

Heja Sundsvall känner stolthet över att vi fått med laget som partner. Få lag i vår region är så goda ambassadörer för Sundsvall. Kometerna är förutom sitt starka spel, kända för sin glada, sportsliga och öppna attityd. Det gillar vi!

Här är laget:

Från vänster: Viktor Wallin, specialist på både 3-poängare och på Melodifestivalen (kan det mesta). Tomas Pedersén, en av ligans tuffaste kraftspelare (enforcer) och känd för sina coola målgester. Liliana Nilsson, omtyckt lagkapten och säker skytt.

Från vänster: Alexander Wallin, gammal friidrottare och gymnast, supersnabb spelare. Markus Bergenholm, stark på skott, passningar och snabba löpningar. Per Hedman, snabb och tjurig, har spelat i landslaget.

Från vänster: Oskar Viberg, gör snygga poäng och är dessutom expert på geografi och “på-spåret-kunskap”. Ermin Kurtovic, säker på 3-poängare. Emilia Persson, mycket snabb spelare.

Casper Mohri, rookie i laget, värvades i samband med Idrottsgalan på Södra berget. Johan Sundberg, tränare som gillar att se till att alla i laget har roligt.

Peter Allerth, helt enkelt mycket bra på allt!

Gustav Ljungberg och Jimmy Norin har två saker gemensamt, de är båda landslagsspelare och dessutom elitsimmare. Gustav är en av ligans bästa returtagare och Jimmy en av de bästa på att läsa spelet. Jimmy är förresten lagkapten i landslaget!

Isak Holmgren och Viktor Ström är assisterande tränare och gillar att motivera och peppa spelarna i laget.

Elin Månsson, tränare som bott många år i Stockholm men som återvänt och vid sidan av uppdraget i Kometerna är idrottslärare på Prolympia.

HG Rådström, stor spelare och publikfavorit i Sundsvall Dragons under många år, nu huvudtränare som tycker att glädje och sammanhållning är det viktigaste för Kometerna.

Och här under hittar du en massa sköna bilder på Kometerna när de tränar!

FOTO: KATARINA LÖVGREN

TEXT: ANDERS LÖVGREN

 

, Taggar: basket, basketligan, hejasundsvall, kometerna, Sundsvall,