Allt fler i Sundsvall väljer lokalt bredband från Arkaden

Sundsvallsföretaget Arkaden har funnits i snart 20 år. Nu växlar de upp och tar plats som det självklara valet för både privatpersoner och företag som vill köpa bredband från ett lokalt företag. De går också med som partner i Heja Sundsvall.

– Vi är en del av utvecklingen i staden och samarbetar gärna med Heja Sundsvall, säger vd:n Per Söderberg.

img_2767

Den som ansluter sig till bredbandsnätet har en del stora rikstäckande företag att välja bland som leverantör. Allt fler i Sundsvall vill dock göra affärer lokalt och upptäcker Arkaden Bredband som har lång erfarenhet i branschen.

– Min pappa startade företaget för snart 20 år sedan. I dag är det jag som driver det, och känner stor optimism, säger Per Söderberg.

Arkaden hjälper fastighetsägare att fiberansluta sina fastigheter, samt leverera bredbandstjänster som internet och TV till hyresgästerna.  Bland kunderna finns fastighetsbolag som Diös, Castellum, Lilium, NP3, Peritas, Tvättbjörnen och flera andra.

– Det är en spännande tid i Sundsvall för alla som gör affärer inom fastighetsbranschen. Vi har nog aldrig upplevt en sådan expansion på byggsidan, och för oss ger det bra tryck på affärerna. Alla fastigheter ska naturligtvis vara uppkopplade och vi jobbar snabbt, tryggt och har lokal support, säger Per Söderberg.

Arkadens medarbetare Jesper Ångman, Fredrik Barås, Alexander Nordgren och Per Söderberg.

Arkadens medarbetare Jesper Ångman, Fredrik Barås, Alexander Nordgren och Per Söderberg.

Arkaden är också tjänsteleverantör i stadsnätet Servanet och därmed ett lokalt bredbandsalternativ för både privatpersoner och företag. Cirka 60 000 användare har i dag internet via Arkaden.

– Vi applåderar att Servanet bygger ut fibernätet med full fart och hoppas så klart att de som ansluter sig därefter köper sitt bredband lokalt av Arkaden, säger Per Söderberg.

Som Sundsvallsföretag vill Arkaden verka för stadens utveckling.

– Vi är ett lokalt företag med all personal här i Sundsvall. Redan idag stöttar vi föreningar och skolor i Sundsvallsområdet  och hoppas kunna göra mer i den takt som fler familjer och företag väljer Arkaden för sitt bredband, säger Per Söderberg.

Han hälsar alla som är nyfikna på företaget varmt välkomna att titta in det nya kontoret på Kyrkogatan 5 där besökare möts av Per Söderberg tillsammans med Jesper Ångman, Alexander Nordgren och Fredrik Barås. Se mer om Arkadens erbjudanden: arkaden.se

Heja Arkaden, säger vi i Heja Sundsvall.

img_2827

, Taggar: